Kalender

Her findes de kommende vinsmagninger og arrangementer i vinbaren.

Back to All Events

Vin 101 - Hvordan smager man egentlig på vin?

  • S'vinbar 62 Klostergade Aarhus, 8000 Denmark (map)

Du kender nok situationen, hvor en bordherre eller -dame kan smage morgenvådt mos og rensdyrpels i rødvinen. Eller måske har du prøvet at forklare, hvilken slags vin, du kan lide, men det eneste du får er et forvirret ansigtsudtryk og opfølgende spørgsmål.

Hvordan og hvad vi smager er subjektivt, men hvordan vores mund reagerer på f.eks. vinens syreniveau og tannin er universelt. Derfor inviterer vi til en aften, hvor vi ikke bare smager på vin, men snakker om, hvordan vi smager og hvordan vi sætter ord på.

Det bliver hårdt arbejde, så skulle du blive sulten, kan du tilkøbe en platte med franske oste, fennikelsalami, cornichoner, oliven, ristet brød og trøffelmayo til 150,-. Det kan enten gøres ved at købe den billet, der inkluderer platte, eller ved at bestille på forhånd på welcome@svinbar.dk

Vi starter kl.19.00 og smager frem til kl.21.00. Prisen er 300,- pr. person.

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk/ eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer!