Kalender

Her findes de kommende vinsmagninger og arrangementer i vinbaren.

Back to All Events

Vinsmagning med Nénu – Danmarks nye vintalent!

Så er der en unik mulighed for at møde (og ikke mindst smage) Danmarks nye store talent inden for vin, Rasmus Aamand Olesen 😍 som har slået sig ned i Collioure (Roussillon) i Frankrig. Rasmus vil lørdag den 12. januar fortælle om sine vine og hvordan han gik fra at være biolog og ph.d. i neuroscience/zoofysiologi til at ville arbejde med landbrug og vin.

Rasmus er allerede blevet spået en stor fremtid og med en importør som L’Esprit du Vin og Jørgen Krüff til at bakke sig op, kan man godt tillade sig at skrue forventningerne helt op – det gør vi i hvert fald! 😁

Vi glæder os meget til at møde Rasmus og høre om hans spændende rejse, samt ikke mindst smage hans vine. Rasmus præsenterer selv hele hans første årgang denne dag, så det bliver et tæt pakket program.

Kl. 15.00-17.00 - Vinsmagning: 295,-
Kl. 19.00-21.00 - Vinsmagning og tapas: 395,-


2017 Côte Vermeille Rosé « fraise mûre » · vin nature 
2017 Collioure Blanc « sur lies » · vin nature 
2017 Collioure « net, fruit rouge » · vin nature 
2017 Collioure « La fleur d’un cœur de beurre » · vin nature 
2017 Collioure « La cuvée de Claude » · vin nature 
2017 Collioure « Le roi nu » · vin nature 

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer 🥂

Earlier Event: March 1
Tokaj – a'va for’n fisk?