Kalender

Her findes de kommende vinsmagninger og arrangementer i vinbaren.

Back to All Events

Østrig smagning - Philipp Grassl

Laver man kun hvidvin i Østrig? Herhjemme er Østrig mest kendt for deres Grüner Veltliner - det agter vi at gøre noget ved!

Som i måske allerede har bemærket, er vi nemlig helt vilde med østrigsk rødvin og det er der faktisk rigtig god grund til. Det er nemlig kun ganske få steder i verden, man formår at producerer så elegante vine udelukkende på lokale druesorter.

Lørdag d. 5 marts får i også mulighed for at tage del i vores passion, når vi får fint besøg fra Alpelandet i form af Philipp Grassl. Philipp er en ung fyr fra Carnuntum og lidt af en darling her på Svinet. Han benytter naturligvis primært de lokale druesorter og altid med stor respekt for område og traditioner.

Der er lagt op til en super hyggelig eftermiddag i den mere utraditionelle afdeling, når Philipp selv vil præsenterer sine vine og fortælle mere om den østrigske rødvinsproduktion.

OBS: Arrangementet er begrænset til 35 pladser og koster 225 kr. pr. person. Det vil desuden være muligt at tilkøbe en platte med lidt ost, pølse og paté til 115 kr. (skal bestilles på forhånd).

Billetter kan købes her: https://svinbar.safeticket.dk/grassl eller i butikken.

Vi glæder os til at ser jer :)

Earlier Event: March 3
Naturvin "What's the fuss about?"
Later Event: May 14
Vinsmagning med Lucas Rieffel