Kalender

Her findes de kommende vinsmagninger og arrangementer i vinbaren.

Back to All Events

Italiensk vinsmagning med Michael Larsen

Vi har overtalt Michael Larsen fra Gastro og Vino til at tage fri fra “baggården”, for at tage os på en vinøs rejse i Sangiovesens fodspor og gode smag. En drue der skaber både respekt og frygt. En ædel drue, der byder på nogle af de allerbedste italienske vinoplevelser, men som også kan være så uinteressant, at det nærmest gør ondt!

Denne skønne eftermiddag, skal vi smage 5-6 forskellige vine, som tydeligt viser forskelligheden i denne dejlige drue. Lige fra Emilia Romagna, over Appeninerbjergene, til Umbrien og videre til Maremma - den toscanske kyst - og helt ind til Chianti classico, hvor vi slutter af og vender begrebet "super toscaner", som til stadighed spøger i det toscanske vinunivers.

Til smagningen har Michael lavet et skønt klassisk måltid mad, med inspiration i det toscanske landkøkken. “La Scotiglia”, en gammelt etruskisk ret, som bedst kan sammenlignes med et mix mellem en boeuf Bourguignon og dansk biksemad. Hvis du ønsker at spise med, er prisen 125 kr. og kun mod forudbestilling pr. mail eller telefon (welcome@svinbar.dk - tlf. 72 20 66 20).

Smagningen koster 225 kr. pr. person og billetter kan som altid købes her: https://svinbar.safeticket.dk/ eller gebyrfrit i butikken.

Vi glæder os til at se jer! :)

Earlier Event: August 31
Blindsmagning for "begyndere"
Later Event: February 2
En aften i Alsace