Kalender

Her findes de kommende vinsmagninger og arrangementer i vinbaren.

Back to All Events

Japansk sake smagning på S'vinbar - UDSOLGT

Onsdag den 18. marts, får vi fornemt besøg fra Spanien, når Cooking in Motion, i form af den super passionerede Sussie Villarico, afholder deres første sake smagning i Danmark!

Denne dag skal vi smage i alt 5 forskellige og meget interessante sake typer. Smagningen vil desuden bestå af en introduktion til hvad sake er for en størrelse, hvordan det produceres samt dens meget interessante anvendelighed og egenskaber i kombination med mad.

"Jeg glæder mig fantastisk meget til at dele ud af min viden og introducere denne fantastisk spændende drikke som er spået en stor fremtid og som allerede har gjort sit indtog hos top restauranter som bl.a. The Fat Duck, Noma (Japan), Le Chateaubriand og Jöel Robuchon."

Der er et begrænset antal på i alt 15 pladser, som bliver udbudt til en pris af 150,- kr. per deltager. Billetter kan som altid købes i vinbaren.

---

Sake tasting by Cooking in Motion in Denmark!

It's a great pleasure to announce that Sussie will be hosting her first sake tasting in collaboration with S'vinbar in Aarhus, Denmark on Wednesday the 18th of March at 7 pm.

She will present a very interesting selection of 5 different styles of Japanese sakes. The tasting will also include an introduction to the beautiful world of nihonshu (Japanese sake) including production methods and a talk about sake's great potentials when pared with food.

We love sake! Kanpai & see you in Denmark!